Fiberrikt bröd
för en sund kropp
KRAV-godkänt
Rena råvaror utan kemikalier, konserveringsmedel och andra tillsatser.
|
|
Vi har bakat bröd i 50 år. Det säljs i hälsokostaffärer i hela Sverige. Varje butik har en nogrann produktspecifikation där det tydligt framgår vilka råvaror vi använder och vilka allergener som ingår i den färdiga produkten.
I Storstockholm säljs brödet även i ett trettiotal dagligvarubutiker, under varumärket Ekobagarn. |
KORT HISTORIK
1937 |
startade Juliana Westerlund Formbageriet. Det var förmodligen ett av Sveriges första reformkostbagerier. Hon hade som affärsidé att baka gott och hälsosamt bröd. |
1953 |
började hon baka KLIKEX och HÅRT BRÖD. |
1988 |
sålde tredje generationen Westerlund bageriet till mig, Gösta Evén. |
1993 |
bildades HÄLSOKOSTBAGARN. |
1994 |
blev bageriet KRAV-godkänt. Nu säljer jag under två varumärken, HÄLSOKOSTBAGARN och EKOBAGARN. |
På första ekologiska världsutställningen i Köpenhamn i augusti 1996 erhöll vårt hårda bröd, Kryddknäcke, tredje pris. |
|
|